‘Petits herois i heroïnes, grans científics i científiques’, taller de l’IRBLleida a l’aula hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

S’han realitzat activitats de divulgació científica a nens i nenes ingressats al centre hospitalari

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) ha organitzat per primera vegada un taller per informar sobre ciència i recerca als infants ingressats a l'aula hospitalària de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV). 'Petits herois i heroïnes, grans científics i científiques' és el nom del taller que ha tingut lloc en el marc del Dia Mundial del Nen Hospitalitzat, que es commemora de manera anual el 13 de maig.

En el taller, els nens i nenes han tingut l'oportunitat de conèixer com es treballa en un laboratori, com es construeixen cèl·lules del cervell, per què les fulles són verdes i veure diferents mostres al microscopi.

El finançament d'aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia, Innovación e Universidades.

Els nens i nenes han tingut l'oportunitat de conèixer com es treballa en un laboratori, com es construeixen cèl·lules del cervell, per què les fulles són verdes i veure diferents mostres al microscopi